-
آرشیو :
پاییز 1402
-
کد پذیرش :
1450
-
موضوع :
معماری
-
نویسنده/گان :
| علیرضا جباری زادهگان، حسین سید شربتی
-
زبان :
فارسی
-
نوع مقاله :
پژوهشی
-
چکیده مقاله به فارسی :
در راستاى دستيابي به اهداف توسعه كشور، نقش دانشگاه ها و مراكز پژوهشي در ايجاد نهادهاى اجتماعي كه در تعامل با اين گونه مراكز هستند بسيار اثرگذار ميباشد. باتوجه به بررسي هاى به عمل آمده و نتايج آن ميتوان گفت بدون ترديد يكي از راه هاى اصلي ارتقاء فرهنگي در جامعه گسترش مراكز موزه ها و پارك هاى علم و فناورى است. كه نظام و امكانات مراكز فرهنگي و اجتماعي به صورت مطلوب قادر به پاسخگويي به نيازها و خواسته هاى افراد نيست و اقدامات كيفي و كمي فراواني بايد صورت گيرد تا از نيروى نسل امروز براى توسعه آتي كشور بتوان به بهترين شكل بهره برد. لذا در پژوهش حاضر سعي بر آن شده است تا مباني نظرى در طراحي موزه ها و نيز بسط و گسترش تعريف موزه، موزه هاى علوم و فناورى و تحلیل میزان فضای تعیین شده در طراحی موزه علوم و فناوری و بررسی بخش های مختلف آن صورت گرفت.
-
لیست منابع :
[1] دوگلاس، آر.آلن.(1363). موزه و وظایف آن، ترجمه ی عبدالرحمن اعتصامی صدر، تهران: اداره کل موزه ها.
[2] خاکی، غ ر. (1378). روش تحقيق با رويکردی به پاياننامه نويسی (چاپ اول). تهران: وزرات فرهنگ و آموزش عالی، مرکز تحقيقات علمی کشور با همکاری کانون فرهنگی انتشاراتی درايت.
[3] نفيسي، نوشيندوخت، (١٣٨٠)، موزهدارى، تهران، سازمان مطالعه و تدوين كتب علوم انساني دانشگاهها و سازمان ميراث فرهنگي كشور.
[4] جان لنگ،(1388)، آفرينش نظريه معمارى (نقش علوم رفتارى در طراحي محيط)، ترجمه عليرضا عينيفر، تهران، انتشارات دانشگاه تهران.
-
کلمات کلیدی به فارسی :
طراحی موزه، علوم و فناوری، معماری.
-
چکیده مقاله به انگلیسی :
-
کلمات کلیدی به انگلیسی :
- صفحات : 1-8
-
دانلود فایل
( 666.08 KB )